Lunchdate på Lisa Elmqvist

Jag fick ett presentkort på Lisa Elmqvist för några veckor sen då jag gjorde ett jobb för Östermalmstidningen med bl.a. Peter Jöback och Ace Wilder. Jag och Robbie gick dit och åt lunch och jag hade en transparent långklänning i leopard på mig från förra sommaren. Tar varje tillfälle jag kan att klä upp mig. Jag tog den stekta strömming som var magisk där en årsförbrukning av salt ingick i priset och Robbie tog toast Skagen. Lyckad date helt enkelt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s