Pressplåtning för BRÖLLOPSPODDEN

Jag gjorde pressplåtning med de fantastiska tjejerna Lisa och Fanny från bröllopspodden. Båda arbetar som bröllopskoordinatorer och vi pratade bröllop mest hela dagen. Älskar bröllop men ju mer jag får en inblick i “bröllopsbubblan” desto mindre sugen blir jag på att gifta mig. Organisering och planering ligger inte direkt på topplistan över sånt jag gillar att göra och att planera något ett år i föreväg låter inte heller tilltalande för min rastlösa själ. Att stå i centrum en hel dag är inte heller något jag uppskattar, har inte firat min födelsedag med mer än en, max två, personer de senaste tio åren. Fyller förresten 25år om drygt en vecka och har därför mycket lägligt bokat en resa med min pojkvän för att inte behöva fira hemma.

På eftermiddagen mötte jag upp Robbie och Dan på Lydmar och satt och stekte några timmar.

IMG_0159IMG_0160IMG_0157IMG_0130IMG_0125IMG_0127IMG_0141IMG_0126IMG_0162

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s