Tangle Teezer

Jag blev bjuden på en lunch med Tangle Teezer på Nio Rum. Dukningen och maten var magisk och Tangle Teezer grundare kom och höll en demostration av deras nya produkter i en timme vilket var väldigt intressant. Blir alltid lika inspirerad av entreprenörer som verkligen har skapat något från grunden. Jag har på mig en jeanskavaj som jag älskar. Jag har fått av min farmor som har sparat den sen 70-talet.IMG_0244IMG_0239IMG_0237IMG_0236IMG_0246

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s