Torsdag

Började dagen med bananpannkaka och passade på att fota mina nya snygga servis från myrorna. Tecknade lite och på kvällen gick jag och Robbie på en promenix som slutade med en ben&jerry på en bänk vid Karlaplan. Jag tog föresten ner några par jeans från vinden och tänkte testa. Slutade använda jeans för ett halvår sen då jag fick för mig att jag inte gillade jeans längre. Tror jag fortfarande håller fast vid det. Kände mig skitful och obekväm. puffärmsblusen gillar jag dock. IMG_2169IMG_2049IMG_1988IMG_2070

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s