Börshajen på Hovet

Jag arbetade på när Börshajen, som egentligen heter Andra Farhad, hade ett stort event på Hovet. Jag hörde en intervju med Andra i Framgångspodden för säkert ett år sen och blev så imponerad och inspirerad av hennes historia. Därför var det extra roligt att träffa henne. Det var även en del talare med under dagen, bland annat Eva Röse. När dagen var slut åkte jag hem till Celina som hade en stor födelsedagsfest som började redan på eftermiddagen, så sjukt kul. Det var i hennes mammas lägenhet på söder som är helt magisk med utsikt över hela vattnet med Gröna Lund på andra sidan. IMG_2876IMG_2855IMG_2874

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s