Ebba von Sydow

Dagen började kl.7 med hår och make på Ebba von Sydow som höll i ett event på Rörstand på Kungsgatan. De har fantastiskt porslin (vilket mycket nyligen har blivit en besatthet hos mig, dock håller jag mig en så länge till blommiga 10-kronors koppar och tallrikar på myrorna). Efter det skulle jag jobba i en studio vid Odenplan kl.9 så tog en promenad dit i solen. Har jobbat där ett antal gånger och de har en riktig kaffemaskin där, en sån man har på caféer. Så det blev ett antal kaffear (Kafféer?) där på förmiddagen. Efter jobbet mötte jag upp Robbie och vi gick hem tillsammmans som vi brukar, så mysigt. Hade på mig min kanske mest använda klänning någonsin (från &other stories, men fyndad på Judith för kanske två år sen) och mitt älskade Givenchy guldskärp jag fick av min syster när jag fyllde år.  IMG_0235IMG_0567IMG_0486

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s