Hemma hos Camilla Läckberg

Jag och två av mina kollegor från tv4sminket var hemma hos Camilla Läckberg. Hon hade en klassåterträff för sin klass i nian och ville  att alla tjejerna skulle få känna sig fina och få hår och make. Hon känns som en så genuin, skön person. Känns hela grejen med en klassåterträff känns helt sjuk. Jag skulle gärna träffa min klass men det känns nästan som mer ångest än kul. Tanken av tiden som går blir så smärtsamt påtaglig. Jag börjar få grov åldersnoja. Känns som att jag precis har börjat inse att jag inte kommer vara föralltid och det ger mig smått panik. Dagarna bara går och jag försöker leva varje dag inte inte bara göra det man “ska” som en robot. Det är det värsta jag vet att bara bocka av saker i någon evighetslång att-göra lista.Så fort jag har något som jag måste göra är det något som låser sig i mig och hela mitt inre skriker efter att få slippa det.  Det är ytterst opraktiskt. Hur magisk är inte men highlighter förresten? Det är Lumenes flytande, vita highlighter toppad med en från Becca cosmetics. IMG_2386IMG_2384IMG_2377IMG_2390

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s