Badmode med Veckorevyn

Idag plåtade vi badmode för Veckorevyn på Clarion hotel vid Arlanda som hade en magisk pool. Älskar att jobba med Annika Norman (stylist) och Hannah (fotograf), vi är veklrigen ett dreamteam! Vi blev klara innan 12 med hela jobbet, hur sjukt?! Tror vi hade 6-7 olika looks. Modellen idag var var Anna Eriksson, som är världens gulligaste tjej. Vi träffades första gången för ca. 1 år för Glossybox som var hennes första plåtning någonsin. Sen dess har det gått så bra för henne, ett jobb hon har gjort för Lindex har precis kommit ut i butik, så häftigt! Vi gjorde en vääääldigt glowig look vilket var magiskt på henne. IMG_2530IMG_2563IMG_2522IMG_3526

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s