Bröllop och Daniel Paris

Började dagen på Elite Adlon hotel och gjorde hår och makeup på magiskt vackra Sunniva som skulle gifta idag! Hon ville ha bohemiska lockar och glowig make med fokus på ögonen, hon blev så snygg! På eftermiddagen åkte jag hem till Daniel Paris som skulle på gala senare på kvällen. Efter det träffade jag upp mina Mollis, Julia och Tara på Maholo. Deras bowls är galna, tar alltid ananas/mango smaken men nu tog jag halva den och halva ananas/hallon. Rekommederas starkt!IMG_3407IMG_2637IMG_2727

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s