Bröllop och gellack

Imorse åkte jag ut till Danderyd för att fixa fyra tärnor till ett bröllop. Alla fick ha väldigt naturlig, fin make medan Katrin Zytomierska (som var en av tärnorna) ville ha festmake med massa eyeliner. Jag har sminkat henne flera gånger och tycker att hon är så grym! Hon har verkligen skapat sitt drömliv utan att bry sig om vad någon tycker. Älskar dessutom hennes och Bingos podd Relationspodden. Jag har även börjat lära mig att göra gellack, vilket är skitkul! Har köpt hela mitt kit från CND. IMG_2698IMG_2693IMG_2700IMG_2716IMG_3527

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s