Ida Wargs bröllop

För ett tag sen fick jag den stora äran att göra hår och make på Ida Warg när hon skulle gifta sig med Alexander Pärleros. Hon ville ha mjuka lockar (inte för fixat), mycket fransar och mycket glow. Hon blev så fin! Jag har lyssnat på Alexander Pärleros pod Framgångspodden i flera år och nu har de precis startat en podd tillsammans som är sjukt roligt. Par har verkligen en speciell jargong när de pratar med varandra, det blir så intimt. IMG_0637IMG_0641IMG_0640IMG_0638

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s