Karla loppis och Jessica Almenäs

Karla loppis är seriöst typ det bästa med sommar halvåret, så jävla mysigt! Min roligaste jag vet i hela livet är ju att handla på loppis och second hand så jag är i himlen varje lördag då jag har möjlighet att gå. Sen sminkade jag fina Jessica Almenäs. Det är andra gången jag sminkar henne nu, hon är verkligen så trevlig. Lyssnade alltid på hennes och Lofsans träningspodcast förut när jag tränade till mitt marathon. Nu är jag tyvärr inte så inne på träningsspåret längre. Efter det mötte jag upp Robbie på Aubergine. De har precis öppnat sin uteplats, så lär ju hänga där en del i sommar eftersom det ligger två min från oss. Jag fick även hem nya produkter från Lumene, så grymma! IMG_0869IMG_0773IMG_0679IMG_2382IMG_0566

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s