Klänningssäsongen är här

Senaste tiden har jag gått loss på klänningar, och jag har även tagit ner alla mina klänningar från förra sommaren. De här två köpte jag förra veckan. Har varit på jakt efter en gul ett tag nu och älskar allt som har någon form av dubbelknäppning så den här var perfekt. Såklart snodde min bästis den redan samma dag men det är sånt som händer.IMG_2235IMG_2237IMG_1970

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s