Lissabon

Spenderade en vecka i Lissabon med Robbie förra sommaren. Kan verkligen rekomendera att åka dit, det var magiskt! Om en exakt en vecka åker vi iväg igen över min födelsedag. Vi ska hyra bil och besöka Montenegro, Bosnien och Kroatien. Älskar att resa med Robbie eftersom han älskar att planera, boka, göra research, läsa kartor (allt sånt jag hatar). Det ända han inte gör är att googla fram bra second hand-affärer så det får jag göra själv. IMG_1719IMG_1700img_1213.jpgIMG_1208IMG_1282IMG_1056IMG_0928IMG_0916

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s