Mac event med tv4sminket och fyraårsdag

Jag och min kära pojkvän firade fyra år idag med att gå till en av hans favoritresturanger Hantverket. De har grym skandinavisk (?) mat, och en väldigt speciell lokal där man ser in i köket där kockarna står och lagar maten. Jag vet ett par örhängen jag såg när vi gick förbi en vintagebutik i helgen och som han hade gått tillbaka och köpt, hur gulligt?! Igår jobbade jag på tv4 och sminkade dessa snyggingar och efter det var vi i sminket inbjudna till Mac, där vi hade som en workshop och fick vara lite kreativa. Efter det gick vi till Riche för en drink och sen middag på Italiano. Det är så roligt att få jobba med så roliga och grymma tjejer, känner mig verkligen lyckligt lottad.  IMG_1867IMG_7663IMG_1592IMG_5923

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s