Mors dag

 

Mors dag firade jag med tårta och pickninck med min mamma, storasyster, hennes pojkvän och min lillebror. Träffade min mormor och farmor igår så fokuserade på att fira min fina mamma. Jag har alltid varit sjukt nära min farmor och mormor och bott hos dem flera gånger i veckan sen jag var lite. Från 13-19år bodde jag mest hos min mormor och älskar fortfarande att vara med henne lika mycket. Både min farfar och morfar har gått bort de senaste åren. Min farmor har en kille som heter Hussein från Afganistan som söker uppehållstillstånd i Sverige, vilket är så bra för annars hade hon känt sig väldigt ensam. Min mormor har åtta barn och sjukt många barnbarn och barnbarnsbarn så hon har besök nästan varje dag. Min mamma flyttade nyligen till Stockholm från Funäsdalen vilket är helt sjukt för vi har aldrig bott såhär nära varandra sen jag var typ 4 år, vilket är grymt för då kan vi ses mer. IMG_3695IMG_3693IMG_3694IMG_3697IMG_3698IMG_3701IMG_3703IMG_3704IMG_3705IMG_3706

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s