Nyhetsmorgon och Katrin Zytomierska

Jag började dagen med Nyhetsmorgon och fick bl.a. sminka grymma Cassandra Klatzkow. Efter det åkte jag hem till Katrin Zytomierska och gjorde sminkade henne för en 40-årsfest. Katrin är verkligen en sån inspiration för mig. Hon kan verkligen inte bry sig mindre om vad någon tycker och fokuserar enbart på sig själv till 110%. Efter det åkte jag hem till en supergullig tjej i Sandsborg och sminkade henne och sedan till Hornstull för dagens sista sminkning. Efter det gick jag ut till Långholmen där min vi hade en picknick för min pappa som fyller 54 år idag. På kvällen gick jag hem till Dan och Fanny och drack några glas vin. Väldigt lång men mysig lördag. IMG_2498IMG_2496IMG_2499IMG_2428

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s