Veckorevyn

Senaste veckan har jag gjort två sjukt roliga jobb med Veckoreyn. Den ena var ett modejobb inför hösten som vi fotade på Östermalm. Vår Hanna modell var grymt snygg och det var som alltid roligt att fota med Hannah och Annika. Det andra jobbet var med Linnea Claesson, som var helt magisk! Hon är handbollspelare på elitnivå i Danmark, inne på sitt fjärde år på juristlinjen i Stockholm, politisk aktivist och driver även assholesonline på instagram. Jag är så sjukt imponerad av hennes driv och vilja att förändra och så glad att jag fick chansen att spendera en dag med henne.  IMG_2209IMG_3663IMG_2725IMG_2801IMG_2802IMG_2800IMG_2634

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s