Nyhetsmorgon och lunch på Diplomat

IMG_3505Jag började morgonen kl.4 på Nyhetsmorgon där jag bl.a. jobbade med fina Camilla. Hade lika roligt som vanligt! Hade en lång leopardklänning, älskar att klä upp mig på jobbet då tycker att dagen blir så mycket festligare då (i dubbel bemärkelse). IMG_3507

Jag slutade kl.10, vilket är så skönt för då har man hela dagen ledig sen! Robbie var också ledig för en gångs skull så vi gick ner till hotel Diplomat och åt lunch. Jag tog såklart köttbullarna och Robbie tog toast Skagen. Jag har noll förståelse för folk som tar kall mat istället för varm. Har väldigt svårt för kalla mackor och sallader, kan det bli tråkigare?! Skulle aldrig få för mig att äta en kall macka när det finns en micro i närheten där man kan micra den. Efter det blev det Robbies dagliga tur till Stikki Nikki, han äter sinnesjuka mängder glass. Jag gillar inte glass så mycket så vi brukar göra så att jag äter skalet (på typ en sandwish eller magnum) och han äter resten inuti. IMG_3555IMG_3624

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s