Glossybox Live och plåtning

Idag var jag på Glossybox kontoret där vi först hade en plåtning för Glossy mag med två fantastiska modeller. Efter det gjorde jag och Celina en live video på deras instagram där vi testade alla de nya produkterna i nya Karl Lagerfeld limited boxen. Det är alltid lika roligt att vara på Glossybox med alla tjejer som jobbar där. Jag har varit Glossybox makeupartist i ett år nu och är där flera gånger i månaden.IMG_3425IMG_3429IMG_3422IMG_3423IMG_3433IMG_3424IMG_3426IMG_3427

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s