Dubrovnik & Sarajevo

Vi hade några fantastiska dagar i Sarajevo och Dubrovnik. Älskar att resa med min kära pojkvän för han älskar att googla och planera resor medans det är det värsta jag vet. Han har försökt förklara rutten för mig tusen gånger men varje gång zoomar jag ut hur mycket jag än försöker koncentrera mig på vad han säger. Jag fick en till resa av honom i födelsedagspresent som jag skulle få välja själv, men sen kom vi fram till att det lika gärna kan vara en överraskning för det blir ändå en överraskning för mig i vilket fall haha. Sarajevo för väldigt speciellt då det var krig där i början av 90-talet. Det var skjuthål i de flesta byggnader och vi besökte tunnlarna där folket hade gömt sig under ockupationen. Vår taxichafför visade oss videor under skjutningarna och det var verkligen på påtagligt på stämningen i staden. Vi bodde i den gamla staden men var runt ganska mycket i resten av staden. Mest för att besöka olika second hand-butiker. Hittade en hel del så fick checka in en extra väska på flyget. IMG_6874IMG_6875IMG_6741IMG_7007IMG_5727IMG_6627IMG_6878

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s