Födelsedagspresenter och bröllopspodden!

Idag gästade jag Bröllopspodden och pratade om makeuptrender och vad man ska tänka på inför sitt bröllop. Bröllopspodden drivs av Fanny och Lisa som båda arbetar som bröllopskoordinatorer. Jag träffade dem första gången när jag gjorde hår och make inför deras pressbilder och de är sjukt härliga! Jag hade på mig en blommig kavaj och blommiga byxor som jag köpte i en liten butik i Mostar, Bosnien. Jag har blivit besatt av färgglada, gärna mönstrade kläder, vilket är så olikt mig då jag nästa alltid bara har svart eller vitt. Det är verkligen något som händer med en när man får lite sol. IMG_7090IMG_7134IMG_7077

Här är även en bild på mina födelsedagspresenter. Fick ett Hermés armband och ett par YSL örhängen av min kära familj och väskan köpte jag till mig själv. Har ett så tydligt minne från när jag var i Paris förra året på min födelsedag och jag tänkte, när vi gick runt i alla dyra affärer, att nästa år ska jag köpa en fet födelsedagspresent till mig själv. Vilket jag gjorde! Mycket har hänt det här året, kommer verkligen ihåg var i livet jag var i för exakt ett år sen. Hoppas att det kommer hända tio gånger så mycket tills nästa år.

IMG_7151

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s