Backlick

Backlslick är min absoluta favoritfrisyr och gör den på alla så ofta jag kan! De här bilderna är från vårt hotell i Montenegro och jag har på mig en tunika från Lindex och en miniväska i läder som är min mammas gamla. Glasögonen på andra bilden är vintage Armani och halsbandet är second hand. Vi hade en helt magisk resa på min födelsedag och jag ser verkligen fram emot vår resa i Juli som jag fick i födelsedagspresent i Robbie. Vart det blir kommer bli en överaskning, men jag hoppas på Paris eller Italien!IMG_5641IMG_7016IMG_7010

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s