Montenegro

Frukost utanför vårt magiska hotell utanför Kotor i Montenegro. Hotellet ägs av en man vars familj har ägt huset i 400år och han har nu byggt om det till ett hotel. Han var så gullig och kom ut med Machiatos till oss ca.10 gånger per dag. Älskar allt virkat till stranden, det känns så fräscht! Solglasögonen är vintage från Armani. IMG_6194IMG_6199 2

Här ser man utsikten bättre från hotellet. Sinnesjukt! De vita solglasögonen köpte jag i en liten antikbutik som jag hittade på vägen. Jag har världens bästa radar för att vintage och second hand så det var bara för Robbie att hitta närmaste ställe vi kunde vända på och åka tillbaka. IMG_5712

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s