Omslag för Veckorevyn

Idag kom nya Veckorevyn ut där jag har gjort hår och make på Molly Sandén. Jag är överlycklig och har ringt alla jag känner och sagt att de måste springa och köpa tidningen NUUU haha!!! Jag har har även gjort ett badmode inuti tidningen. Lägger upp alla bilderna snart. Jag åt lunch med Robbie på Vetekatten och snart ska jag iväg på ett lanseringsevent för Östermalmstidningen där jag har gjort omslaget med Peter Jöback och några andra artister, bl.a. Ace Wilder inuti tidningen. Kommer bli så kul!Skärmavbild 2018-06-19 kl. 14.00.26Skärmavbild 2018-06-19 kl. 14.01.27

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s